Home / Actual / Crosul Electroprecizia – editia a III-a – 2014

Crosul Electroprecizia – editia a III-a – 2014

Cea de-a III-a ediţie a „Crosului Electroprecizia“ se va desfăşura în această sâmbătă pe 13 septembrie, pe un traseu de trei kilometri, care porneşte de la Şcoala Gimnazială nr. 1 (vizavi de Biserica Evanghelică) şi se termină în Piaţa Libertăţii, pe str. Al. I. Lapedatu. Organizatorii crosului, „Runners Club“ şi principalul sponsor al competiţiei, grupul Electroprecizia S.A. speră ca ediţia din acest an a concursului să reunească la start nu doar amatori de alergare din Săcele, ci şi alergători veniţi din întreaga ţară, care să descopere cu această ocazie frumuseţile naturale ale zonei municipiului Săcele.

Competiţia va fi organizată pe trei categorii de vârstă: sub 18 ani, între 18 şi 50 de ani şi peste 50 de ani, atât la masculin, cât şi la feminin, alergătorii putând fi atât sportivi legitimaţi la un club sportiv, cât şi nelegitimaţi.

Crosul Electroprecizia afis oficialPremiile se acordă conform clasamentului concursului, astfel:

Locul I: cupa, medalie, diploma, 300 lei

Locul II: medalie, diploma, 200 lei

Locul III: medalie, diploma, 100 lei

Premiile se acordă pentru fiecare categorie în parte sub 18 ani, între 18 şi 50 ani, peste 50 ani, masculin şi feminin. Vor fi acordate şi patru premii speciale în valoare de 100 de lei fiecare, celui mai tânăr concurent (masculin şi feminin) şi pentru cel mai în vârstă concurent (masculin şi feminin), iar primii 400 de concurenţi înscrişi vor primi câte un tricou personalizat. În plus, toţi concurenţii care se înscriu la cros vor participa la o tombolă organizată de către Electroprecizia, premiile oferite norocoşilor fiind două biciclete.

Înscrierile pentru cros se vor putea face doar în ziua concursului, între orele 9.00 şi 10.30, la locul startului, la ora 11.00 fiind programat primul start. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 12.00, în Piaţa Libertăţii din Săcele.

„Pentru Electroprecizia, parteneriatul cu acest cros aflat la a treia ediţie înseamnă alinierea la valori ale sportului, prin care ne dorim să promovăm în rândul comunităţii mişcarea în aer liber şi un stil de viaţă sănătos”, a declarat Dumitru Matei, director general al Electroprecizia S.A.

Sportivii şi publicul venit să încurajeze concurenţii se vor bucura de un frumos eveniment sportiv, programul fiind pigmentat cu muzică, sesiuni de încălzire şi cu festivităţi de premiere.

Crosul Electroprecizia - Harta traseu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply