Home / Actual / Cristian Popa, consilier local PNL: “La Săcele, gura păcătosului adevăr grăiește”
fotomontaj Saceleanul.ro

Cristian Popa, consilier local PNL: “La Săcele, gura păcătosului adevăr grăiește”

“Spune un vechi proverb românesc că ,,GURA PĂCĂTOSULUI ADEVĂR GRĂIEŞTE”, iar tradiția populară se pare că este de actualitate și în Săcele, căci doar o altă vorbă din popor spune că ,,OXIGENUL ȘI PROȘTII SUNT PESTE TOT “.

Trecem la oile noastre săcelene din minunatul plai mocănesc, condus trecător de o administraţie PSD-istă în fruntea căreia stă falnic primarul ING. Popa Virgil.

Totul stă legat strâns de civilizaţia medievală în care de 4 ani menţine localitatea și vedem că domnia sa a vrut ca municipiul nostru să treacă şi el în milenul III. 

Aaaa……!!!!!!  nu vă speriaţi, nu la calitatea vieţii, nu drumuri asfaltate, nu transport civilizat, nu canalizare, nicidecum … Doar la tehnologie IT.

În acest sens, pentru că tot nu-l costa nimic, domnul primar a înfiinţat pagina de facebook Municipiul Săcele pentru a putea comunica mai bine cu cetăţenii urbei.

Surpriza apare la definirea caracteristicilor paginii de facebook unde Municipiul Săcele apare ca fiind o AFACERE LOCALĂ!

Pe bună dreptate, unii cetăţeni sunt profund nedumeriţi: Cum domne’ Săcelele este o afacere locală?

Pentru cei care încă nu au sesizat, DA este adevărat, Săcelele a devenit după 2016, afacerea locală a PSD-ului şi implicit a primarului ING. Virgil Popa. 

În acest sens, le putem mulţumi acestora că măcar au avut curajul să recunoască aceasta public pe pagina oficială de facebook a municipiului.

Afacerile de casă ale primarului, afaceri marca PARIS, sunt deja cunoscute de mai toţi cetăţenii, iar lista firmelor de casă abonate la contracte cu primăria este lungă și va face deliciul anchetatorilor în curând.

În orice caz, trebuie apreciată sinceritatea cu care au recunoscut public că Municipiul Săcele este o afacere locală înfiinţată în beneficiul lor şi în detrimentul comunităţii care zilnic suferă din cauza celor din PSD care administrează localitatea la fel cum PSD-ul a administrat România.

Pentru ei şi afacerile lor, nu pentru cetăteanul plătitor de taxe şi impozite”

Cristian Popa – Consilier local PNL Săcele

Primăria Săcele vrea să intre în afaceri cu “locurile de veci”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia