Home / Actual / COVID-19: Măsuri mai relaxate și la Sacele, după scăderea incidenței sub 4 la mie

COVID-19: Măsuri mai relaxate și la Sacele, după scăderea incidenței sub 4 la mie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat sâmbătă Hotărârea nr. 114/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov, care prevede următoarele :

  • Începând cu data de 25.04.2021, ora 0:00, în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov se vor aplica măsurile prevăzute în în H.G. nr. 432 din 08.04.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru rata de incidență corespunzătoare fiecărei unități administrativ-teritoriale, conform anexei.
  • Conform anexei, în Municipiului Săcele se vor aplica măsurile corespunzătoare incidenței cumulate a cazurilor mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4/1000 de locuitori până la data de 08.05.2021.

Care sunt noile măsuri la Săcele?

  • În Municipiul Săcele se vor ridica restricțiile de circulație pe timp de weekend (până la ora 22)
  • Magazinele/Restaurantele vor putea fi deschise pe timp de weekend pâna la ora 21
  • Restaurantele nu se deschid la interior
  • Școlile vor funcționa în scenariul roșu

În condițiile în care nu se constată o creștere substanțială a incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 la nivelul Municipiului Săcele, prezenta hotărâre va fi reevaluată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov în data de 08.05.2021.

conform comunicat Primaria Municipiului Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia