Home / Actual / COVID-19 la Săcele: Unii ies din carantină, intră alții.
fotomontaj Saceleanul.ro

COVID-19 la Săcele: Unii ies din carantină, intră alții.

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 20 de persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu, iar 10 persoane se află în carantină.

La începutul acestei săptămâni 11 persoane au ieșit din carantină, iar alte 10 persoane venite din afara țării au intrat în carantină

La data de 21 aprilie în județul Brașov, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, 139 persoane sunt în carantină și 564 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică.

Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile din surse oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea populației cu privire la COVID-19.

Numărul persoanelor reținute în Gârcini a ajuns la 16

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia