Home / Actual / COVID-19 la Săcele: Cifrele județene ne plasează în zona mai puțin afectată de pandemie
fotomontaj Saceleanul.ro

COVID-19 la Săcele: Cifrele județene ne plasează în zona mai puțin afectată de pandemie

Deși în municipiul Săcele nivelul de răspândire a noului coronavirus ( Sars Cov 2 ) nu este unul ridicat vă rugăm să RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur.

Cele 46 de cazuri confirmate în Săcele ne plasează în partea a doua a clasamentului calculat pe baza numărului de cazuri la mia de locuitori.

Astfel, municipiul se află la o incidența de 1,25, față de alte localități precum Prejmer (3,22), Sanpetru (3,01) sau Victoria (4,10).

Masca sanitară este obligatorie în stațiile de autobuz, în preajma școlilor și în zona centrală.
Primăria Municipiului Săcele reamintește cetățenilor faptul că purtarea măștii sanitare este obligatorie în stațiile de autobuz, în preajma școlilor (100 m), precum și în zona centrală a municipiului, în perimetrul: B.dul Libertății, intersecția cu str. Ady Endre – str. Mihail Eminescu (până la Taxe și Impozite) – str. Al I. Lapedatu (magazinul Brio Market) – B.dul Libertății, intersecția cu str. Valea Cernatului.

Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura.

Păstrați DISTANȚA și evitați zonele aglomerate.

Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat.

ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia