Home / Actual / COVID-19 la Sacele. Cifrele arată din ce în ce mai bine
fotomontaj Saceleanul.ro

COVID-19 la Sacele. Cifrele arată din ce în ce mai bine

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 3 persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu, iar tot 3 persoane se află în carantină.

La data de 3 mai în județul Brașov, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, 162 de persoane sunt în carantină și 316 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică.

Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile din surse oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea populației cu privire la COVID-19.

ELECTROPRECIZIA GRUP recrutează chiar și în timp de criză

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia