Home / Actual / Corul “Prietenii Cantareti” calificat pentru Italia

Corul “Prietenii Cantareti” calificat pentru Italia

Liceul Teoretic “George Moroianu” din Săcele a reuşit să se califice la faza finală a concursului internaţional “12th INTERNATIONAL FESTIVAL OF THE SCHOOL 2014” ce se va desfăşura în Italia, la Gargano, în perioada 7-11 aprilie 2014.
Numele corului ce va reprezenta liceul este “Prietenii Cântăreţi” (Singing Friends), fiind format din 25 de copii în total, dar echipa ce se va deplasa în Italia va avea aproximativ 20 de persoane, cărora li se adaugă profesorii însoţitori oficiali ai grupului.
Pentru selecţie, corul a trimis un DVD filmat în Centrul Ziurel cu copiii îmbrăcaţi în costume populare şi interpretând piese de inspiraţie folclorică, fiind înscris la categoriile folclor şi grup coral.
În acest moment, se încearcă identificarea unor surse de finanţare care să permită corului să participe la această competiţie din Italia unde va reprezenta oraşul nostru.
Mult succes!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply