Home / Tărlungeni / Controale la Tărlungeni și Măieruș! Ce au descoperit autoritățile aici?

Controale la Tărlungeni și Măieruș! Ce au descoperit autoritățile aici?

La data de 07 octombrie 2020, în intervalul orar 16.00-20.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Secția 1 Poliție Rurală Feldioara, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Biroul Rutier Brașov, în colaborare cu reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic de pe raza de competență, au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza localităților Măieruș și Tărlungeni, județul Brașov.

Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de respectare al prevederilor Legii nr. 55/2020Legii nr. 136/2020, precum și verificarea respectării legislației în vigoare privind circulația pe drumurile publice, a autovehiculelor care transportă animale vii, depistarea persoanelor care săvârșesc abateri în domeniul silvic, combaterea activităților ilegale comise la unitățile comerciale și în locuri pretabile comiterii de fapte antisociale.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 59 de persoane, au verificat 53 de vehicule și au efectuat 35 de testări cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 17 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, 2 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999 și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990, în valoare totală de aproximativ 38.500 lei.

Totodată, a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, permis de conducere și au fost retrase certificate de înmatriculare.

 A fost constatată o abatere la regimul silvic, fiind aplicată 1 sancțiune contravențională pentru efectuarea de transport de material lemnos fără a deține documente legale de proveniență, fiind confiscată cantitatea de 0,57 mc lemn de foc.

Locuitorii din ANL Bunloc se simt trădați de vecinii lor: ”Au fost cumpărați”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia