Home / Actual / Contract major pentru Electroprecizia AG. Firma săceleană va lucra pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” Constanța

Contract major pentru Electroprecizia AG. Firma săceleană va lucra pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” Constanța

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru înființarea unei rețele electrice de distribuție și posturi de transformare pentru alimentare consumatori Port Midia.

Valoarea totală a achiziției este de 19.895.115,92 lei, atribuirea având loc la data de 29 decembrie 2022, fiind primite un număr de 6 oferte.

Câștigătoare este compania săceleană Electroprecizia A.G. SRL.

Electroprecizia A.G. este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața în domeniul construcțiilor, având în portofoliu lucrări precum proiectarea, instalarea sau modernizarea liniilor de înaltă sau medie tensiune, instalarea balizajului la Aeroportul Internațional Brașov, modernizarea unităților școlare, modernizarea corpurilor de la Maternitatea Brașov sau a primăriei Hunedoara.

Firma este fondată în anul 2009 și are sediul social în județul Brașov, localitatea Săcele, pe Calea București nr. 6. Activitatea principală constă, conform codului CAEN, în „Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii”. Asociați în firmă sunt Electroprecizia SA – 99% și Intercom SA – 1%.

În anul 2021, firma a raportat 184 de salariați, o cifră de afaceri de peste 52,2 milioane lei și un profit de 3 milioane de lei.

Electroprecizia Holding, din nou în Topul celor mai iubite branduri brașovene. La o categorie s-a clasat chiar a 3-a! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia