Home / Actual / Consultații în contract cu CAS în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Brașov

Consultații în contract cu CAS în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Brașov

Începând cu luna mai în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Brașov pacienții pot beneficia de consultații gratuite, în contract cu CAS Brașov, pentru specialitatile:

CARDIOLOGIE, dr. Sânziana Bărbulescu, medic specialist cardiolog, NEUROLOGIE, dr. Monica Batista, medic specialist neurolog, DIABET ZAHARAT, NUTRIȚIE și BOLI METABOLICE, dr. Erica Vulcan, medic specialist diabetolog, ORTOPEDIE TRAUMATOLOGIE, dr. Delia Lăzărescu, medic specialist ortopedie-traumatologie, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist.

Din luna iulie adăugăm pe lista specialităților în contract cu CAS și specialitatea ENDOCRINOLOGIE, dr. Ioana Stroe, medic specialist endocrinolog.

RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale oferite în centrele de imagistică din Sibiu, Brașov și Făgăraș vine în  întâmpinarea pacienților, în cadrul centrelor, cu investigații, ecografii, consultații de specialitate în fiecare zi, de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00.

„Echipa medicală este alcătuită atât din medici cu o vastă experiență în domeniu cât și de medici proaspăt specialiști. Membrii echipei noastre sunt oameni dedicaţi şi devotaţi meseriei lor, si împreună dorim să oferim calitate şi un mediu profesionist celor ce aleg centrele RMN Diagnostica. Empatia, grija pentru pacienți, experiența și expertiza echipelor medicale, respectul, încrederea, zâmbetul sunt o parte din ceea ce suntem.  De asemenea, continuăm să ne implicăm activ în proiecte axate pe dezvoltarea educațională a  medicilor, rezidenților și studenților.  Suntem alături de comunitatea noastră cu acțiuni pe linie de sănătate având în centru educaţia pacienţilor şi sănătatea copiilor. Vrem să fim alături de pacienți, să-i sprijinim și să-i ajutăm cât de bine putem, pentru că ne pasă, pentru că pacienții sunt importanți și unici pentru noia dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica

“Sperăm să venim în ajutorul pacienților cu un număr mai mare de specialități în contract cu Casa de Sănătate. Suntem o echipă puternică, motivată, cu experienţă și în continua dezvoltare. Sunt bucuros şi convins că împreună, alături de echipa de medici precum doamna dr. Maria Cârstea, dr. Iulia Iezan, domnul dr. Grațian Botiș şi toţi ceilalţi ce sunt membri sau aleg să vină alături de noi, vom reuși să fim prima alegere din regiune, când vine vorba de diagnosticare şi tratament” a declarat Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov si pentru investigaţii de imagistică, astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia de aceste investigaţii gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul specialist și în limita fondurilor alocate de CAS.

Pentru informații suplimentare și programări pacienții pot suna la telefon 0368 005 773 (RMN Diagnostica Brașov – Ambulator de Specialitate, str. Hermann Oberth nr. 8 – zona Uranus, [email protected]).

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia