Home / Actual / Consiliul Județean Brașov reia finanțarea pentru susţinerea proiectelor culturale şi sportive

Consiliul Județean Brașov reia finanțarea pentru susţinerea proiectelor culturale şi sportive

După un an 2020 extrem de greu, Consiliul Județean reia acordarea finanțărilor nerambursabile pentru susţinerea proiectelor culturale şi sportive realizate în judeţul Braşov.

În acest an, Consiliul Județean finanțează proiectele culturale pe două componente: beneficiari de drept public şi beneficiari de drept privat.

De asemenea, proiectele sportive vor fi și ele finanțate pe două programe distincte: Promovarea sportului de performanță și cea a Sportului pentru toţi.

Din 27 aprilie, în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Brașov a proiectelor culturale pe anul 2021, având ca beneficiari entităţile de drept public, a început sesiunea de depunere a proiectelor.

Sper ca acest program de finanţare să fie accesat de autoritățile și instituțiile publice brașovene, în vederea promovării valorilor istorice și culturale care definesc identitatea județului nostru.

Cu fiecare pas, prin efortul nostru al tuturor, cu responsabilitate și respect, revenim la normalitate!

Adrian Ioan Veștea – Președintele Consiliului Județean Brașov

Proiectele pot fi depuse până în 27 mai, ora 16:00, la Registratura Consiliului Județean Braşov, iar perioada selecţiei şi evaluării acestora este cuprinsă între 28 mai și 25 iunie 2021.

Ciprian Sterpu, consilier județean PNL: Săcele va avea la dispoziție alte 5 milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice a scolilor din municipiu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia