Home / Actual / Consiliul Județean Brașov deschide sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțare nerambursabilă pentru Programul Promovarea Sportului de Performanță pentru anul 2023

Consiliul Județean Brașov deschide sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțare nerambursabilă pentru Programul Promovarea Sportului de Performanță pentru anul 2023

Consiliul Județean Brașov deschide sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțare nerambursabilă pentru Programul Promovarea Sportului de Performanță pentru anul 2023‼️

👉🏻 Data lansării apelului de selecție: 9 martie 2023.

👉🏻 Data-limită de depunere a proiectelor: 10 aprilie 2023.

📌 Bugetul alocat în acest an pe program este de 1.200.000 lei, din care 900.000 lei sunt pentru proiectele care abordează sporturile olimpice/ paralimpice, iar 300.000 lei pentru sporturile neolimpice.

📌 Solicitanții eligibili sunt structurile sportive de drept privat fără scop patrimonial, deținătoare ale certificatului de identitate sportivă – cluburi sportive, asociații județene pe ramură de sport.

📌 Valoarea minimă a confinanțării pe care trebuie să o suporte beneficiarii de finanțări nerambursabile este de 10%.

📌 Vor fi finanțate proiecte privind organizarea de competiții internaționale sau naționale, precum și cele cu acțiuni de pregătire și participare la competiții oficiale internaționale sau naționale.

📌 Sumele maxime acordate de autoritatea finanțatoare la sporturile olimpice/ paralimpice variază între 120.000 lei și 40.000 lei, în funcție de prioritățile de finanțare alese de solicitanți.

📌 Sumele maxime acordate de autoritatea finanțatoare la sporturile neolimpice s-au majorat și variază între 60.000 lei și 40.000 lei, în funcție de prioritățile de finanțare alese de solicitanți.

📌 Nu sunt eligibile proiectele care vizează grupele de vârstă mai mici de juniori.

📌 Aplicanții pot solicita în cadrul programului maximum 3 proiecte sportive (cumulat sporturi olimpice și sporturi neolimpice), dar pentru discipline sportive diferite.

📌 Ghidul solicitantului, formularele aferente şi informaţiile necesare potenţialilor beneficiari ai acestui program sunt disponibile pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov www.cjbrasov.ro la butonul Proiecte Culturale, accesând linkul: https://site.judbrasov.ro/page_Programul%20judetean…

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia