Home / Actual / Consilierii locali au pe masa taxele şi impozitele locale pentru 2017

Consilierii locali au pe masa taxele şi impozitele locale pentru 2017

Aleşii săceleni trebuie să decidă astăzi, luni – 28 noiembrie – care va fi nivelul taxelor şi al impozitelor locale pe anul 2017 la Săcele.

Un subiect fierbinte, mai ales din perspectiva unor anunţate majorări de impozite pentru persoanele juridice atât pentru clădirile nerezidenţiale, unde majorarea propusă de executiv este de (ATENŢIE!!) 100%, cât şi pentru clădirile rezidenţiale, unde majorarea este de 25%.

În condiţiile unui an economic nu foarte bun din punct de vedere financiar, vom vedea dacă firmele din Săcele se vor trezi cu impozitele mărite pentru 2017.

Deşi la persoane fizice nu sunt propuse schimbări faţă de 2016, decizia finală aparţine plenului consilierilor locali, din rândul cărora pot veni amendamente cu propuneri de majorare şi pentru acesta zona de impozitare.

Toate persoanele interesate de acest subiect pot participa astăzi, începând cu orele 16:00, la şedinţa de consiliu local ce va avea loc în sala de şedinţe din cadrul Primăriei Municipiului Săcele.

Vă rugăm să daţi SHARE acestui articol, pentru o distribuire a informatiei către persoanele direct afectate sau interesate. Mulţumim! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply