Home / Actual / Concursul Miss Brasov 2017 a fost câștigat de o săceleancă. Cine este aceasta?

Concursul Miss Brasov 2017 a fost câștigat de o săceleancă. Cine este aceasta?

Miss Brasov, un concurs de tradiție ce-și propune să premieze frumusețea, inteligența, dar și talentul a ajuns la cea de-a treia ediție în formula actuală.

Gala finală a fost organizată vineri, 2 mai, anfitrion fiind bine cunoscută Mihaela Tatu – Realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani.

Câștigatoarea MISS Brasov 2017 este IMOLA FAZAKAS, o tânără de 18 ani din Săcele ce spune că își dorește o carieră în modelling.

“Mi-am dorit foarte mult acest premiu. Toată această perioadă a fost o adevărată lecție pentru mine. Am învățat de la adevărați profesioniști. Vă promit că voi reprezenta Brașovul cu mândire. Îmi doresc să demonstrez în țară și în lume că brașovencele sunt frumoase și deștepte. Le mulțumesc tuturor , mai ales celor care au organizat acest eveniment pentru care știu cât de mult s-a muncit., a spus Imola Fazakas, MISS BRAȘOV, pentru BrasovTv.com

Aceasta este elevă la Colegiul Național „Áprily Lajos”, dar a învățat și la Liceul Teoretic Zajzoni Rab Istvan din Săcele.

Felicitări Imola!

foto articol si cover: Gerry Husti

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply