Home / Actual / Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului și Urbanism de la Săcele va analiza pe 14 iulie și avizul de oportunitate pentru stația de asfalt a celor de la Fincodrum

Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului și Urbanism de la Săcele va analiza pe 14 iulie și avizul de oportunitate pentru stația de asfalt a celor de la Fincodrum

Sedinta Comisiei  Tehnice de Amenajarea Teritoriului si Urbanism va avea loc in data de 14.07.2021, ora 13.00, la Centrul Multicultural și Educațional Săcele și va avea urmatoarea ordine de zi:

–          P.U.D. “Construire spațiu comercial”, (cu acces indirect din b-dul George Moroianu nr.65-67- parcare Penny), inițiat de SC Tours Caro SRL prin d-nul Nedeluț Ovidiu.

–          P.U.D. “Construire locuință și anexe”, strada Livezii, nr. 28, inițiat de Oprafenea Aurica.

–          PUZ “Construire locuințe”-  Str. Pinului – str. Highișului – str. Mioritei, Municipiul Săcele (Modificator al PUZ “Zona Spital str. Oituz și Poiana Angelescu” aprobat cu HCL 54/25.09.1997),  PUZ inițiat de Koulpy Ana.

Consultare privind:

–          Solicitare Aviz oportunitate – Modificare parțială PUZ “Construire ansamblu rezidențial, clădiri de birouri, prestări servicii, comerț și alte dotări”, aprobat cu HCL 90/11.06.2010 (modificare zonă servicii) și PUZ “Construire ansamblu de locuințe, aprobat cu HCL 17/28.01.2010, strada Neptun, Municipiul Săcele,  PUZ inițiat de SC Dia Skogen SRL.

–          Solicitare Aviz oportunitate PUZ Stație asfalt, birouri, strada Rampei, Municipiul Săcele, PUZ inițiat de SC Fincodrum SA.

Scandal pe fonduri europene la Săcele! Există suspiciuni de abuz în serviciu la o asociație pesidizată?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia