Home / Actual / Clubul Rotaract Brașov Kronostadt desfășoară o campanie de colectare de jucării și jocuri. Unele vor ajunge și la copiii din Săcele

Clubul Rotaract Brașov Kronostadt desfășoară o campanie de colectare de jucării și jocuri. Unele vor ajunge și la copiii din Săcele

Clubul Rotaract Brașov Kronstadt desfășoară, în perioada 16 martie – 6 aprilie, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, o campanie de colectare jucării și jocuri, ce vor fi distribuite copiilor din județul Brașov care își doresc o jucărie și nu o pot avea.

O parte din aceste donații vor ajunge și la Săcele după ce vor fi distribuite copiilor din grădinițele din municipiu.

Dacă doriți să contribuiți, puteți să contactați organizatorii pe pagina de Facebook sau puteți duce jucăriile și jocurile personal.

Pentru că Electroprecizia Holding este un partener al acestei acțiuni, puteți dona în Săcele la Poarta I a societății comerciale, situată în strada Electroprecizia (fostă Parcului), cel mai târziu vineri (6 aprilie).

În Brașov, punctul de colectare este Centrul Cultural Reduta, zilnic între orele 10.00-12.00.

Totuși, este bine de știut că aceste jucării trebuie să fie curate, iar jocurile complete și funcționale.

Haideți să aducem un zâmbet și o bucurie copiilor!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply