Home / Actual / Clasamentul Ligii a IV-a se va îngheța! Precizia Săcele merge la un baraj în 3 pentru promovare

Clasamentul Ligii a IV-a se va îngheța! Precizia Săcele merge la un baraj în 3 pentru promovare

FRF vrea desfășurarea tuturor etapelor rămase de disputat în Liga 1 (8 în play-off și 12 în play-out), sistem play-off / play-out pentru Liga 2, ”înghețarea” sezonului la Liga 3, iar la Liga a 4-a să schimbe modul de desfășurare a barajelor pentru promovarea în Liga 3, conform prosport.ro

Conform dorinței majorității cluburilor din Liga 3, peste 50 din cele 78 rămase active forul condus de Răzvan Burleanu a decis suspendarea definitivă a sezonului de Liga 3, de unde niciun club nu va retrograda în această ediție.

Cum se va promova din Liga a IV-a?

Pentru FC Precizia Sacele vestea este una buna. Lideră a Ligii a IV-a din Brasov, formația noastră va juca baraj pentru accederea în Liga 3.

FRF a anunțat reprezentații AJF-urilor că are de gând să modifice sistemul barajului pentru promovare din Liga 4. Federatia va reface tragerea la sorți în așa fel încât să nu mai promoveze o echipă din două, ci una din trei, adica 14 in loc de 21.

Astfel vor fi 14 mini-turnee, fiecare de câte trei echipe. Fiecare formație dintr-o grupă va juca împotriva celorlalți doi adversari cu care a nimerit, iar prima clasată va fi desemnată nou-promovată.

Meciurile de baraj vor avea loc în jurul datei de 5 august, pe teren neutru.

Drumul Săcele – Doftana va avea două benzi de circulaţie şi o lăţime de opt metri

ELECTROPRECIZIA GRUP sprijină personalul medical din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia