Home / Actual / Clasamentul Ligii a IV-a se va îngheța! Precizia Săcele merge la un baraj în 3 pentru promovare

Clasamentul Ligii a IV-a se va îngheța! Precizia Săcele merge la un baraj în 3 pentru promovare

FRF vrea desfășurarea tuturor etapelor rămase de disputat în Liga 1 (8 în play-off și 12 în play-out), sistem play-off / play-out pentru Liga 2, ”înghețarea” sezonului la Liga 3, iar la Liga a 4-a să schimbe modul de desfășurare a barajelor pentru promovarea în Liga 3, conform prosport.ro

Conform dorinței majorității cluburilor din Liga 3, peste 50 din cele 78 rămase active forul condus de Răzvan Burleanu a decis suspendarea definitivă a sezonului de Liga 3, de unde niciun club nu va retrograda în această ediție.

Cum se va promova din Liga a IV-a?

Pentru FC Precizia Sacele vestea este una buna. Lideră a Ligii a IV-a din Brasov, formația noastră va juca baraj pentru accederea în Liga 3.

FRF a anunțat reprezentații AJF-urilor că are de gând să modifice sistemul barajului pentru promovare din Liga 4. Federatia va reface tragerea la sorți în așa fel încât să nu mai promoveze o echipă din două, ci una din trei, adica 14 in loc de 21.

Astfel vor fi 14 mini-turnee, fiecare de câte trei echipe. Fiecare formație dintr-o grupă va juca împotriva celorlalți doi adversari cu care a nimerit, iar prima clasată va fi desemnată nou-promovată.

Meciurile de baraj vor avea loc în jurul datei de 5 august, pe teren neutru.

Drumul Săcele – Doftana va avea două benzi de circulaţie şi o lăţime de opt metri

ELECTROPRECIZIA GRUP sprijină personalul medical din Săcele

Farmacia Precizia