Home / Actual / Clădirea Primăriei Municipiului Hunedoara va fi reabilitată de echipa departamentului de construcții a celor de la Electroprecizia AG

Clădirea Primăriei Municipiului Hunedoara va fi reabilitată de echipa departamentului de construcții a celor de la Electroprecizia AG

Echipa departamentului de construcții a celor de la Electroprecizia AG va reabilita clădirea Primăriei Municipiului Hunedoara.

Investiţia este estimată la 3,85 de milioane de lei, proiectul fiind cofinanţat din fonduri europene (85 la sută) şi din fonduri de la bugetul naţional (13 la sută).

Lucrările vor fi derulate pe 16 luni de la data semnării contractului de execuţie şi vizează reabilitarea termică a sistemului de încălzire şi a sistemului de furnizare a apei calde, termoizolarea faţadelor, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice, modernizarea instalaţiei de iluminat în clădiri, repararea elementelor de construcţie ale faţadei care prezintă potenţial pericol de desprindere sau afectează funcţionalitatea clădirii, repararea acoperişului şarpantă, respectiv a sistemului de colectare şi evacuare a apelor meteorice la nivelul învelitoarei şarpantei, refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenţie, repararea trotuarelor de protecţie.

”Suntem onorați că am câștigat acest proiect deoarece avem oportunitatea să restaurăm o clădire considerată o “bijuterie arhitecturală” a perioadei interbelice construită la mijlocul anilor 1930”, spun reprezentantii companiei sacelene.

Clădirea face parte din Ansamblul Urban “Piața Libertății” (centrul istoric) din Municipiul Hunedoara. Piața Libertății cuprinde câteva dintre cele mai valoroase imobile din oraș, unele fiind înregistrate ca monumente istorice.

Electroprecizia A.G. este specializată în proiectarea și execuția de rețele electrice și în construcții (civile, industriale, aeroportuare, speciale, edilitare și de interes public). 

Holdingul  Electroprecizia prin Antreprenoriat General  (AG) SRL – este o comapanie membra a Cluster ETREC.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Proiect “Competențe digitale pentru angajații Electroprecizia” cofinanţat din Fondul Social European – Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 POCU/861/3/12/150627

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia