Home / Actual / Cişmele de apă pentru locuitorii din Gârcini

Cişmele de apă pentru locuitorii din Gârcini

Autorităţile locale săcelene vor să rezolve o parte din problemele comunităţii din Gârcini. Astfel, lipsa de acces la orice formă de apa va fi remediată prin construirea în cartier a unor cişmele.

Ţinând cont că multe dintre familiile care locuiesc în cartierul săcelean Gârcini nu au apă potabilă în gospodării, singura sursă de alimentare fiind izvorul de la intrarea în localitate, edilii au decis să amenajeze două pompe stradale în această zonă. Conform bzb.ro, Reprezentanţii Primăriei Săcele au precizat că  investiţia se ridică la suma de 15.000 de lei, iar, în prezent, se lucrează la  documentaţia necesară obţinerii autorizaţiei de construcţie.

Totodată, recent, autorităţile cu sprijinul unor parteneri privaţi au reuşit să pună la punct reţeaua de apă potabilă din care este alimentată şcoala din cartier ţinând cont că vechile conducte erau subdimensionate.

sursa: bizbrasov.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Bine, bine dar pe banii cui? Ca in Garcini nu prea sunt platitori de impozite. Cand eram copil erau multe cismele pe la intersectii dar s-au desfiintat toate. Ex. pe str Bucegi la intersectie "la orbu' "(langa liceul Moroianu), la intersectia Bucegi cu Timocului ( la Ianculescu), la intersectia Bucegi cu G Cosbuc (la cruce), la intersectia str Caprioarei cu Livezii si multe altele. Ce vremuri… Se oprea calatorul sa bea o gura de apa proaspata, nu facea mare paguba, pe cine o fi deranjat? Am vizitat TG JIU anul asta, sunt multe cismele acolo, in special in apropierea statiilor de autobuz si nu a dat faliment primaria. Aici, ca a dat Dumnezeu apa sa iasa din munte la doi pasi de noi, sunt restrictii mari sa nu iasa ''regia'' in pierdere. Rusine!

  2. Regia nu mai fiinteaza de sase ani de cind a fost donata apa companiei apa Brasov de catre magnificii conducatori ai urbei !

Leave a Reply