Home / Actual / Ciprian Sterpu și Adrian Veștea sunt favoriții săcelenilor la aceste alegeri locale (P)

Ciprian Sterpu și Adrian Veștea sunt favoriții săcelenilor la aceste alegeri locale (P)

Ciprian Sterpu – candidatul PNL pentru Primăria Săcele și Adrian Ioan Veștea – candidatul PNL pentru Președinția Consiliului Județean Brașov sunt favoriți să primească cele mai multe voturi din partea săcelenilor la alegerile locale din 9 iunie.

Pe surse, din sondajele interne realizate de partidele politice, Adrian Ioan Veștea va primi peste 50% din voturile săcelenilor, iar Ciprian Sterpu depășeste deja și el 40% din intenția de vot. 

Și listele pentru Consiliul Local Săcele, respectiv Consiliul Județean Brașov, ale PNL sunt preferate de săceleni în procente asemănătoare.

Cifrele de mai sus, spun surse politice, se mențin în trendul județean, acolo unde PNL și Adrian Ioan Veștea vor câștiga detașat alegerile județene pe 9 iunie.

Echipele puternice sunt cele care în administrație aduc cele mai bune rezultate pentru cetățeni și comunitate.

La Săcele, la alegerile locale din 9 iunie, Partidul National Liberal propune cea mai bună echipă administrativă formată din Ciprian Sterpu – Primar al Municipiului Săcele si Adrian Veștea – Președinte al Consiliului Județean Brașov. 

Ciprian Sterpu vine în fața săcelenilor cu o viziune clară axată pe ideea de dezvoltare și modernizare accelerată a comunității săcelene.

La 43 de ani, acesta are maturitatea, energia, cât și experiența necesară unui mandat administrativ al cărui scop este rezolvarea principalelor probleme cu care ne confruntăm la Săcele.

Adrian Ioan-Veștea este principalul vector al dezvoltărilor administrative ale județului Brașov în ultimii 8 ani.

A fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut județul nostru, având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile și incluzive a comunității noastre.

COD AEP 21240015

Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele: ”Voi asigura o tranziție lină după schimbarea primarului. Administrația va lucra pentru cetățean, în folosul său” (P) – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia