Home / Actual / Ce rușinos pentru cei ce ne conduc! La Ziua Bunului Vecin, oaspeții au stat sub umbrele cu Primăria Orașului Ghimbav. Primaria Săcele NU a ajutat cu nimic!

Ce rușinos pentru cei ce ne conduc! La Ziua Bunului Vecin, oaspeții au stat sub umbrele cu Primăria Orașului Ghimbav. Primaria Săcele NU a ajutat cu nimic!

  • De ani buni, conducerea actuala a Municipiului Săcele se afla in conflict cu toți cei ce susțin cultura și tradițiile locale în municipiu
  • Din 2016, toate evenimentele au fost monopolizate de un obscur om de afaceri local, Paris M., cel ce le distruge istoria prin nerespectarea tradițiilor
  • La Ziua Bunului Vecin, un frumos eveniment devenit tradiție locală, sprijinul a venit de la Primăria Ghimbav
  • Primarul de la Săcele, Popa Virgil, a venit doar la poze, NU a sprijinit cu nimic evenimentul.

Un detaliu organizatoric nu a trecut neobservat la Ziua Bunului Vecin de anul acesta, intalnirea anuala a sacelenilor ce locuiesc pe strazile Mocanilor, Unirii, Oituz, Nicolae Colceag, Highișului, Meseriașilor, Pinului, Vulcan şi Valea Largă (dar nu numai acestia).

Ca de obicei, din pacate, Primaria Sacele NU a sprijinit cu nimic acest frumos eveniment local. Mai mult decat atat, de aniu buni, Stefan Lupu si echipa de organizare se lovesc de un refuz / boicot al administratiei de a le veni in ajutor pentru a dezvolta si chiar organiza Ziua Bunului Vecin si in alte zone ale localitatii.

Anul acesta, zona amenajată cu umbrele, băncuțe și mese a fost realizată cu sprijinul Primăriei Orasului Ghimbav, acolo unde edilul Ionel Fliundra a avut deschidere maximă.

Iată cum, la Săcele, primarul Popa Virgil și întreaga sa echipă de campanie electorală s-au odihnit sub umbrelele Ghimbavului. Rușinos moment, unul de altfel la care primarul PSD a rânjit arogant tot evenimentul.

Singurul care a avut curaj să spună ceva pe subiect a fost vicepreședintele Consiliului Judetean, Ciprian Sterpu, cel care a promis la microfon că dacă va ajunge primar pe 9 iunie, pe umbreluțele de la Ziua Bunului Vecin va scrie (așa cum este și normal) Primăria Municipiului Săcele.

Bineînțeles că tânărul liberal a fost primit cu aplauze și admirație de cei prezenți. 

Cultura, tradiția, evenimentele locale nu trebuie sa aiba culoare politica, ci sa primească girul si sprijinul administrației indiferent de cine le organizează.

Cod AEP 21240015

Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele: ”Voi asigura o tranziție lină după schimbarea primarului. Administrația va lucra pentru cetățean, în folosul său” (P) – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia