Home / Actual / Ciprian Sterpu, președinte ATOP Brașov: Noile dotări ale ISU Brașov sunt la cele mai înalte standarde

Ciprian Sterpu, președinte ATOP Brașov: Noile dotări ale ISU Brașov sunt la cele mai înalte standarde

Au fost momente deosebite ieri – 13 aprilie, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov.

Din postura de președinte ATOP – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Braşov am condus o şedinţă extraordinară în cadrul căreia a fost decernat titlul de excelenţă „Pro Urbe” pentru 12 angajaţi ai ISU Braşov care au participat anul trecut la intervenţiile pentru stingerea incendiilor de vegetaţie din Grecia.

Cei 12 pompieri distinşi cu diplomele de onoare „Pro Urbe” sunt: Andor Bidiga, Cătălin-Alexandru Damian, Adrian-Vasile Dascălu, Adrian-Florin Durlă, Laurenţiu Gârbacea, Adrian-Gheorghe Mureşan, Iacob Nyaradi, Sorin Roman, Marius-Ion Spătaru, Ioan Strâmtu, Gheorghe-Cosmin Surdu şi Georgian-Mirel Zamfir.

Am avut ocazia să văd și noile dotări ale ISU Brașov și pot spune (în speranța că nu vom avea nevoie să le vedem la lucru) că există standarde tehnice și umane de cea mai buna calitate în județul Brașov.

Îi felicit pe toți premianții și le mulțumesc angajaților ISU Brașov pentru colaborarea exemplară de până acum!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia