Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “Adevărații ticăloși vor o “pace politică” la umbra căreia să-și hrănească clientela din banii săcelenilor”

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “Adevărații ticăloși vor o “pace politică” la umbra căreia să-și hrănească clientela din banii săcelenilor”

Motto: “Până se scoală adevărul din pat, minciuna (PSD-ului) a străbătut deja jumătate de Glob”

Dar nu-i nimic, îmi fac eu datoria față de săceleni, pentru corecta lor informare!

Într-o nouă jalnică ieșire publică, primarul Virgil Popa lansează o serie de acuze la adresa PNL Săcele, poate-poate se acoperă rumoarea și mânia din oraș stârnită de publicarea informațiilor despre clientela politică a PSD-ului.

Am citit minciunile și iată câteva răspunsuri punctuale:

Minciuna lui Virgil Popa: “În ultimele săptămâni liberalii de la Săcele au primit “ordin pe unitate” să blocheze tot ce se poate la Săcele: lucrări, proiecte sociale, proiecte de investiții”.

Adevărul: În ultimele săptămâni a avut loc o singură ședinta de consiliu local la Săcele. În cadrul acestei ședințe au fost 22 de puncte pe ordinea de zi, dintre acestea unul singur fiind respins de consilieri. Este vorba de vânzarea terenurilor de la CET, terenuri ce aparțin comunității săcelene. Motivația abținerii majorității consilierilor (nu doar a liberalilor) a fost dorința de a da acestor terenuri o utilitate publică cât mai mare, fără a le înstrăina.

Minciuna lui Virgil Popa: “Iată ce s-a întâmplat în ultima perioadă ca o pură coincidență: s-au desfăcut singure prezoanele de la o roată a mașinii de serviciu, s-a defectat întâmplător sistemul de frânare al aceleiași mașini de serviciu”

Adevărul: Poliția deja a făcut o expertiză și a clasat cazul considerând că mașina nu a fost sabotată. Detalii CLICK AICI! Tipic PSD, lui Virgil Popa îi convine mai tare să se victimizeze în continuare deși autoritățile i-au transmis prin comunicat că NU are dreptate. 

Minciuna lui Virgil Popa: “Din păcate liberalii au decis să ne întoarcem la anii când administrația de la Săcele nu era decât o slugă a mai marilor județului.”

Adevărul: De la startul acestui mandat, consilierii liberali din Săcele au votat în proporție covârșitoare toate proiectele constructive pentru comunitatea săceleană. Mai mult decât atât, am venit cu inițiative foarte apreciate de săceleni precum programul “Primul Ghiozdan”, Regulamentul de acordare a lemnului de foc sau păstrarea taxelor și a impozitelor locale la un nivel minim pentru săceleni.

Minciuna lui Virgil Popa: “În acești doi ani de când am preluat funcția de primar am spus că voi face foarte puțină politică și cât mai multă administrație, și așa s-a și întâmplat”

Adevărul: În acesti doi ani de mandat, Virgil Popa A POLITIZAT LA MAXIM actul administrativ. A forțat demiterea politică a unui viceprimar, așezând acolo un coleg din PSD, a construit artificial o majoritate politică în Consiliul Local, a angajat mulți simpatizanți și membri PSD în Primăria Municipiului Săcele, majoritatea pe poziții cheie și a distribuit tot pe criterii politice multe contracte din bani publici.

Minciuna lui Virgil Popa: “S-au întors ticăloșii la Săcele !!!”

Adevărul este că “Adevarații ticălosi” din Săcele stau pe salarii grase la Sfatul Popular și direcționează bani publici către tovarășii politici. Aceștia Nu vor sa fie deranjați de nimeni, vor o “pace politică” la umbra căreia să-și hrănească clientela politică din banii săcelenilor.

Cu așa ceva eu NU voi fi de acord! NICIODATĂ!

Ciprian Sterpu – Consilier Local PNL Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia