Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier județean: 200 de săceleni au semnat deja petiția pentru dezvoltarea transportului în comun la Săcele și pe alte trasee

Ciprian Sterpu, consilier județean: 200 de săceleni au semnat deja petiția pentru dezvoltarea transportului în comun la Săcele și pe alte trasee

Semnează și tu această petiție!

200 de săceleni au facut deja asta!

Susțin dezvoltarea transportului în comun la Săcele și pe alte trasee – Petitieonline.com

În 2022, oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege! Indiferent de dorință, de grabă, de puterea financiară, oamenii au dreptul să aleagă!

Această posibilitate de a alege în acest moment nu există pentru săceleni! Dacă ai mașina ta personală bine, dacă nu, trebuie să iei autobuzul. Iar dacă trebuie să iei autobuzul pentru a merge la muncă, la școală sau la plimbare … există o singură opțiune! Autobuzele actuale și linia actuală de transport!

Aici trebuie schimbat ceva!

O noua linie de transport in comun nu este un lux sau un moft, ci o necesitate in municipiul Sacele.

SOLICITAM înfiintarea a înca unui traseu de transport in comun la Săcele care să străbata orașul pe strada Câmpului (ocolitoarea municipiului).

Porneste din Brașov – Carrefour – Dârste – Stație Str. Timiș (de aici continuă pe ocolitoare) – Stație Str. Ciucas – Stație Movilei – Stație Stefan cel Mare – Stație Doina la Rouleau Guichard ( la francez ) – Electroprecizia ( stație de întoarcere ).

Avantajele sunt evidente din nou: o linie rapidă, mai curată și mai sigură pentru călători, realizată tot cu autobuze mici, cu 2 sau 3 uși.

O linie ce facilitează dezvoltarea zonei ocolitoarei, oferind un plus orașului nostru. Este o linie rapidă (expres), timpul necesar fiind tot de 15-17 minute.

Semneaza si tu aceasta petitie si noi vom sustine aceasta initiativa in Consiliul Local Sacele.

Popa Virgil vrea supra-impozitare pentru toți săcelenii. Nu scapă nici persoanele juridice, nici cele fizice

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia