Home / Actual / Cimitirul animalelor: La Codlea s-a putut, la Săcele NU!

Cimitirul animalelor: La Codlea s-a putut, la Săcele NU!

Deschiderea unui Cimitir pentru animalele de companie la Codlea redeschide un subiect mai vechi si anume cel al deschiderii reale pe care administratia condusa de Popa Virgil o are fata de investitori.

Sigur că pe rețelele de socializare și în emisiunile plătite de la TV primarul clamează deschiderea către mediul de afaceri. Realitatea este însă, alta!

Asta deoarece și la Săcele un investitor privat a avut această inițiativă de a deschide un cimitir pentru animalele de companie, idee pe cât de frumoasă, pe atât de folositoare. 

La Săcele însă, omul de afaceri nu a găsit deloc sprijin. Ba chiar mai mult, din discuțiile avute reiese că acesta chiar a întâlnit bariere în tentativa de a reglementa urbanistic zona unde dorea sa dezvolte această investiție. 

Sprijinul administrativ trebuia să se fructifice prin realizarea unui PUZ în zona Valea Larga către Valea Gârcinului. Deși avea posibilitatea de a prinde o zona mai mare în PUZ-ul Gârcinul Mic, primăria a ales să nu facă asta.

La Codlea, un primar mai tânăr (din același partid cu primarul de la Săcele), dar poate mai dibaci în a intui oportunitatea unei investiții unice în județ, a abordat problema altfel.

Concluzia: La Săcele NU s-a putut, dar la Codlea DA! Diferența de viziune, implicare și competență!

Probabil că omul de afaceri din Săcele, un autentic iubitor de animale, nu se afla în ”gașca” potrivită.

acest material este o declarație politică 

Primăria Săcele anunță că este pregătită de deszăpezire, însă numărul de utilaje scade de la 19 la 16 – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia