Home / Actual / Certificat “Şcoală Europeană 2015” pentru Liceul Teoretic “George Moroianu” din Săcele

Certificat “Şcoală Europeană 2015” pentru Liceul Teoretic “George Moroianu” din Săcele

scoala-europeana_resizeMarţi, 16 iunie 2015, la Palatul Parlamentului din Bucureşti (sala Spiru Haret), în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Camerei Deputaţilor şi a delegaţiei Parlamentului European, a avut loc decernarea premiilor pentru câştigătorii Competiţiei Şcoala Europeană – ediţia 2015.

Aflată la cea de a XII-a ediţie, această iniţiativă a Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice se bucură de recunoaştere din partea instituţiilor europene, desfăşurându-se sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui Parlamentului European.

În acest cadru festiv, delegaţia Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele, alcătuită din Director prof. Gheorghe Munteanu,  Consilier educativ prof. Tatiana Benga, prof. Cristi Teodoroiu, Roxana Necolau – absolventă a clasei a XII-a, însoţiţi de Inspector pentru Proiecte si Programe prof. Silviana Cioceanu, a primit Trofeul şi Cerificatul Şcoală Europeană 2015 din partea Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice “pentru performanţele deosebite obţinute în activităţile de cooperare europeană şi pentru contribuţiile aduse la promovarea şi dezvoltarea dimensiunii europene a educaţiei”, precum şi o Diplomă de Excelenţă din partea Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din cadrul Parlamentului României – Senat, oferită de doamna Ecaterina Andronescu, Preşedintele Comisiei, “ca semn al consideraţiei pentru strădaniile de a înălţa şcoala românească”.

Competiţia se adresează anual tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în programe europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale. Certificatul are o valabilitate de trei ani, după care şcoala trebuie să concureze din nou pentru a-l reconfirma.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply