Home / Actual / Centrul Multicultural Săcele ar putea fi gata în martie

Centrul Multicultural Săcele ar putea fi gata în martie

Deşi finalizarea lucrărilor la Centrul Multicultural Săcele a întârziat, în conformitate cu desfăşurarea lucrărilor, conducerea primariei speră ca la finele lunii martie să poată recepţiona lucrarea. In acest moment se termină finisările interioare şi se lucrează la foc maxim pentru finalizarea lucrărilor la sală de spectacole ce va avea o capacitate de peste 300 de locuri. Un proiect aşteptat de comunitatea săceleană ce va putea beneficia astfel de un centru care va anima cu siguranţă viaţa culturală pe plan local.

Părăsită de peste doi ani, clădirea fostului Grup Şcolar Industrial de Construcţii Montaj din centrul oraşului Săcele a fost transformată în centru multicultural şi educaţional pe bani europeni. Edilii săceleni au obţinut o finanţare de 3,6 de milioane de euro pentru a derula investiţia.

Prin acest proiect va fi complet reabilitată o suprafaţă construită de peste 2.500 mp aparţinând fostului grup şcolar săcelean, lucrările schimbând cu totul construcţia, de la fundaţie şi subsoluri, până la nivelul acoperişului. În noua clădire vor avea loc activităţi socio-culturale şi vor fi angajate opt persoane care vor administra acest patrimoniu.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. PE BANII NOSTRI NU CA DOAR AU DUBLAT IMPOZITELE PT ANUL 2016 FATA DE ANUL 2015
    CUM POTI SA FACI ASA CEVA FARA SA-TI PESE DE CETATENII,SA LE DUBLEZI VALOARE TAXELOR SI IMPOZITELOR

Leave a Reply