Home / Actual / Centrul de Pregătire Vocațională “Impact” s-a inaugurat astăzi la Săcele

Centrul de Pregătire Vocațională “Impact” s-a inaugurat astăzi la Săcele

Renovat și dotat cu sprijinul Fundației Velux, Fundației Erste și organizației FAST UK, noul centru reprezintă un spațiu de educație nonformală și de pregătire vocațională, un loc în care elevii cu vârste între 14-18 ani au ocazia să deprindă competențele necesare pentru o carieră profesională.

La un nivel mai extins, pentru mai mulți participanți, programul educațional va oferi în continuare resurse și instrumente pentru ca tinerii să-și îmbunătățească abilitățile tehnice, practice, sociale și să pătrundă astfel cu succes pe piața muncii.

Parterul clădirii este dedicat spaţiilor funcţionale, ateliere de lucru, mecanică auto şi bucătărie, iar la etaj se afla camere de oaspeţi, spălătorie, camera de vizionare sau lounge pentru relaxare.

La deschiderea de astăzi au participat atât reprezentanţi ai Fundaţiilor Velux, ERSTE şi FAST, voluntari, prieteni şi colaboratori din Săcele şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Vom reveni!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply