Home / Actual / Cel puțin 50 de locuri de parcare vor fi scoase la licitație la Săcele în cartierele de blocuri

Cel puțin 50 de locuri de parcare vor fi scoase la licitație la Săcele în cartierele de blocuri

În conformitate cu Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare în parcurile de reședință din municipiul Săcele, adoptat prin HCL nr. 110/24.05.2018, Primăria Săcele informează că achitarea taxelor de parcare aferente locurilor de parcare și eliberarea abonamentelor de parcare au fost finalizate la data de 31 martie 2023.

Astfel, din cele 1894 de locuri de parcare înregistrate în cele trei cartiere ale municipiului – Electroprecizia, Ștefan cel Mare și Movilei – nu au fost achitate taxele de parcare pentru 50 de locuri.

În perioada următoare, administrația va proceda la efectuarea marcajelor rutiere și la identificarea locurilor de parcare nou înființate, acolo unde este cazul.

După aceea, se va demara procedura de licitație, conform prevederilor actului normativ menționat anterior.

Prima va avea loc în săptămâna 24.04-28.04.2023, iar ora si locul desfășurării vor fi făcute publice pe site-ul Primariei Municipiului Săcele și prin afișare în cartiere.

Dezastru în transportul săcelean: După autobuzul cu ușa ruptă, acum avem unul cu burduful rupt – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia