Home / Actual / Cea mai mare medie de admitere în liceu după repartiție: 9,60 la “George Moroianu”, 8,60 la “Zajzoni Rab Istvan”

Cea mai mare medie de admitere în liceu după repartiție: 9,60 la “George Moroianu”, 8,60 la “Zajzoni Rab Istvan”

În urma repartizării elevilor în funcție de preferințele acestora, Liceul Teoretic “George Moroianu” din Săcele a reușit să-și completeze cele două clase a IX-a cu numărul maxim de elevi.

Astfel, clasa cu profil real, specializarea Știinte ale naturii, cu predare în limba română a fost la mare căutare. Aici prima medie de repartizare a fost 9,60, iar cea mai mică medie 4.91.

Clasa cu profil umanist, specializarea filologie din cadrul aceluiași liceu a fost și ea atractivă pentru elevi, cea mai mare medie de admitere fiind 8.03, iar cea mai mică 5.30. O evoluție față de anul trecut, când ultima medie după repartiție a fost 4.29!!

Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” a reușit să atragă 14 elevi în clasa cu predare în limba maghiară, din totalul de 28 de locuri disponibile. Cea mai mare medie de admitere a fost 8,60 cea mai mică fiind 5,94.

“Boala pietrișului” la Săcele sau dispariția spațiilor verzi

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia