Home / Actual / Performanță incredibilă la 16 ani! Gabi Imre Jr a ieșit vicecampion Național la Profesioniști și Campion Național Absolut la Juniori

Performanță incredibilă la 16 ani! Gabi Imre Jr a ieșit vicecampion Național la Profesioniști și Campion Național Absolut la Juniori

Marea finală din Campionatul Național de Drift a avut loc în acest weekend la Arena Națională din Capitală și peste 70 de piloți din România, Bulgaria și Ucraina au fost prezenți la start.

Săceleanul Gabi Imre Jr a reușit să se claseze pe podium, pe poziția a III-a la Naționale, fiind de altfel și singurul sportiv român ce a prins o astfel de poziție.

La final de sezon, Gabi Imre Jr a ieșit vicecampion Național la Profesioniști și Campion Național Absolut la Juniori. Ce performanță deosebită pentru un sportiv in primul lui an la profesioniști.

Este cea mai spectaculoasă evoluție a unui pilot de Drift din România, cu 2 titluri de Vicecampion la Semipro și apoi obținând titlul de Vicecampion la Pro în primul sezon. Practic, Gabi Imre Jr a concurat 3 sezoane și în fiecare a fost pe podiumul general.

Tatăl și fiul, ambii pe podium în calificări!

În calificările care au avut pe 20 octombrie marea surpriză a venit de la puștiul de numai 16 ani, Gabi Imre jr, care a obținut cel mai bun punctaj, în timp ce tatăl acestuia, Gabi Imre senior, a fost al treilea.

E pentru prima oară în istoria acestui sport în țara noastră când un tată și un fiu sunt împreună în podiumul din calificări.

Puștiul de 16 ani, care se află în prezent pe 3 în clasamentul general, a primit 91,33 de puncte, iar al doilea clasat a fost bulgarul Pavlin Penev, cu 90,33 de puncte.

Seniorul familiei Imre a primit 87 de puncte în cea mai bună tură a sa de calificare și completează podiumul înaintea battle-urilor de duminică.

Invitat in Italia la Campionatul National

Gabi Imre spune că există și o invitație din partea Federației italiene pentru finala ce va avea loc în peninsulă, însă participarea este sub semnul întrebării datorită bugetului necesar deplasării. 

Speranțe sunt totuși, pentru că performanțele obținute de Gabi Imre Jr la o vârstă atât de fragedă (16 ani) au atras simpatie și atenție în jurul său.

Campionatul Naţional de sărituri cu schiurile, desfăşurat la Râşnov, i-a avut pe sportivii săceleni în prim plan – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia