Home / Actual / Caz de violență domestică la Săcele. Polițiștii au intervenit pentru protecția unei femei agresată de soțul ei

Caz de violență domestică la Săcele. Polițiștii au intervenit pentru protecția unei femei agresată de soțul ei

Polițiștii au emis un ordin de protecție și efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

La data de 28 ianuarie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică într-un imobil din localitate.

Astfel, imediat după sesizarea primită, polițiștii au pătruns în domiciliul persoanei vătămate și au intervenit pentru protecția acesteia, după ce, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, un bărbat a început a se manifesta violent față de soția sa, în locuința pe care aceștia o dețineau.

În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată, astfel că a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv, căruia i-au fost stabilite și anumite obligații pe care trebuie să le respecte pentru protecția persoanei vătămate.

În cazul expus, cercetările sunt continuate în dosarul penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia