Home / Actual / Câștigătoarele din Săcele ale concursului „Adaptarea la schimbările climatice” au intrat în posesia premiilor

Câștigătoarele din Săcele ale concursului „Adaptarea la schimbările climatice” au intrat în posesia premiilor

Așa cum am anunțat pe Săceleanul.Ro încă din luna martie, Liceul Teoretic „George Moroianu” a obținut prin intermediul a două eleve un premiu la un concurs organizat la Sibiu.

Astfel, Buta Andreea Iuliana, clasa a XI-a de la Liceul Teoretic „George Moroianu”, împreună cu Haghel Elisabeta, au intrat în posesia Premiului I și a câte unui laptop fiecare la un concurs național tematic „Adaptarea la schimbările climatice”, secțiunea video, elevele liceului săcelean fiind coordonate de prof. Nicolae Munteanu.

Concursul a fost organizat de Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, promotorul proiectului Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă, (în valoare totală de 4.546.115 euro) din cadrul Programului RO07 – Adaptare la Schimbări Climatice , finanțat prin fonduri asigurate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European, EEA GRANTS 2009 – 2014, în colaborare cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

foto: site-ul oficial al Liceului Teoretic „George Moroianu” din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply