Home / Actual / “Caravana de joacă” ajunge la Săcele

“Caravana de joacă” ajunge la Săcele

Caravana de Joacă, proiectul care îşi propune « să-i înveţe pe copiii de azi, jocurile de ieri », poposeşte la Braşov şi Sibiu în datele de 9, respectiv 10 mai.

Prima oprire va fi la Şcoala Gimnazială nr. 9 « Nicolae Orghidan » din Braşov, sâmbătă, 9 mai, la ora 12:00, iar următoarea, în aceaşi zi, la Şcoală Gimnazială nr. 1 din Săcele, la ora 16:00.

Caravana de Joacă e o colaborare dintre În Faţa Blocului, colecţia de jocuri ale generaţiei « cu cheia la gât » şi Şcoala de Joacă, un program de educaţie non-formală al Asociaţiei de Dezvoltare Personală Grigore Popa.

Proiectul îşi propune să ajungă iniţial în şcoli şi grădiniţe pentru a-i învăţa pe copii 123 La Perete Stai  ,  V-aţi Ascunselea, Leapşa, Ţară Ţară Vrem Ostaş, Elasticul, Raţele şi Vânătorii, Castelul, plus o mulţime de alte jocuri ale “generaţiei cu cheia la gât”, adunate în colecţia « În Faţa Blocului ».

Caravana de Joacă îşi propune să ajungă în primul rând în şcoli şi grădiniţe, dar şi la evenimente tematice precum festivaluri locale, târguri sau şcoli de vară şi în general « oriunde sunt copii dornici să se joace în aer liber », cum spune Oana Popa, coordonatoarea Şcolii de Joacă.

Acest proiect se desfăşoară sub patronajul Asociaţiei de Dezvoltare Personală Grigore Popa şi are un caracter non profit.

Contact : Oana Popa (Şcoala de Joacă) – 0734.547.551

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply