Home / Actual / Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a V-a)

Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a V-a)

Pesedistii din Sacele se imbogatesc din bugetul orasului

Este vorba de cateva societati comerciale ce sunt controlate direct sau din umbra de pesedisti sau de intimi colaboratori de-ai primarului pesedist Virgil Popa.

Fie ca sunt manageriate de membri de partid, vechi prieteni de-ai edilului sef sau chiar rude, aceste firme prospera printr-o modalitate foarte simpla.

Toate folosesc o reteta a succesului patentata de PSD si anume folosirea contractelor din banii publici ca principala sursa de venituri in activitatea comerciala.

Iese din scena Energic Vik MV SRL, intra in paine Caucazul Mare Comal SRL

Urmatoarea companie abonata la banul public are o situatie atat de speciala incat trebuie sa abordam problema in mai multe parti.

Legatura politica este evidenta aici pentru ca plini de tupeu si considerand ca nu pot pati nimic pesedistii nici macar nu se mai ascund la Sacele.

Compania saceleana este controlata de omul de afaceri Moglan Musat, un vechi prieten (asa cum sacelenii stiu) de-al primarului Virgil Popa.

Fiul acestuia, Alexandru Moglan este membru PSD si fost presedinte al tineretului pesedist la Sacele.

Mai mult decat atat, acesta se regaseste pe lista PSD pentru mandatul 2020-2024, fiind candidat la functia de consilier local.

In 2015, la preluarea mandatului de presedinte al TSD Sacele, Virgil Popa ii facea acestuia urari de bine.

Cu Virgil Popa primar, Caucazul Mare Comal SRL incepe sa creasca!

Conicidenta sau nu, odata cu preluarea mandatului de primar al pesedistului Popa, Caucazul Mare Comal SRL incepe sa creasca.

Societatea incepe sa primeasca contracte/comenzi de la primarie cu atribuire directa si isi dubleaza in doar un an cifra de afaceri si numarul de angajati.

Daca in 2016, cifra de afaceri era de 313.758 lei si fusese obtinuta cu 4 angajati (conform https://www.infoquick.ro/ foto jos), un an mai tarziu, in 2017, cifra de afaceri crestea la 660.835 lei si era obtinuta cu 10 angajati.

Contractele venite pe banda rulanta de la ”prietenul” Virgil Popa au ajutat-o pe Caucazul Mare Comal SRL sa aiba aceeasi cifra de afaceri si in 2018 (aproximativ 653.000 lei).

Ce a prestat acesta companie la Sacele, va spunem in partea urmatoare!

Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a IV-a)

Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea III)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia