Home / Eveniment / Candidatul PNL pentru Senat, Ciprian Sterpu are 39 de ani și este săcelean

Candidatul PNL pentru Senat, Ciprian Sterpu are 39 de ani și este săcelean

💻 Ciprian Sterpu are 39 de ani și este săcelean. Mândru de originea sa, pasionat de comunicare și fiind implicat în viața comunității, este administratorul unei platforme online care le oferă informații concetățenilor lui.

🤝Se ghidează în viață după modelul de succes al tatălui său, un om muncitor, serios, cu valori morale solide.S-a afirmat în comunitate ca fiind o persoană care a reușit prin forțe proprii, care nu a sărit nicio etapă în evoluția sa, atât în plan personal cât și profesional.
Ciprian Sterpu este un om al dialogului, care consideră comunicarea un prim pas în rezolvarea tuturor problemelor.

👨‍🏫Este formator, lector POSDRU, a făcut oratorie, debate și retorică. Se mândrește cu faptul că prietenii săi cei mai buni sunt foștii colegi din Asociația studențească BEST. În timp, a ajuns la conducerea organizației studențești, care a produs la Brașov primul târg de locuri de muncă, primul festival multimedia și primele cursuri non-academice.

🌍Este ambițios, își dorește să ajute și contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru copiii săi.

Articol comandat de PNL – Filiala Brasov si executat de Zeiden MEdia Design SRL, cod AEP 11200025

Ciprian Sterpu, un săcelean în viitorul Parlament: ”Împreună trimitem un reprezentant în Senat”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia