Home / Actual / Candidat la Primăria Municipiului Săcele: Avem nevoie de o grijă sporită față de cultele din Săcele (P)*

Candidat la Primăria Municipiului Săcele: Avem nevoie de o grijă sporită față de cultele din Săcele (P)*

Programul electoral al candidatului PNL pentru Primaria Săcele, Ciprian Sterpu conține și o serie de propuneri ce au ca scop susținerea tuturor cultelor din municipiu.

Astfel, acesta dorește ca fondurile nerambursabile acordate proiectelor de reabilitare și restaurare a bisericilor să crească în mandatul 2020-2024.

Deasemenea, Ciprian Sterpu este un susținator al unui proiect mai vechi pe zona cultelor ce încă nu a devenit realitate. Este vorba de ctitorirea în zona Doftana a unei mănăstiri ortodoxe pe stil nou.

Iată toate inițiativele candidatului liberal pentru zona cultelor:

  • Mărirea sumelor ce sunt acordate anual din bugetul local pentru biserici. Aceste sume sunt folosite pentru proiectele de modernizare, reparare sau restaurare a lăcașelor de cult.
  • Reprezentare și susținere echitabilă față de toate cultele prezente în mod oficial în municipiul Săcele
  • Înființarea Cimitirului Municipal și administrarea lui de către autoritatea locală în deplin respect și corectă reprezentare a tuturor cultelor.
  • Susținere pentru ctitorirea unei mănăstiri ortodoxe în zona Brădet – Doftana
  • Identificarea și atragerea de fonduri nerambursabile pentru restaurarea troițelor de pe raza municipiului Săcele
  • Susținere pentru activitățile extra-religioase ce au loc în sau cu organizare legată de biserică: școala de duminică, ateliere de pictură icoane pe sticla, albume foto, etc

Mai multe informații despre Proiectul pentru Săcele al candidatului PNL pentru demnitatea de Primar al Municipiului Săcele puteți obține accesând www.cipriansterpu.ro 

*Material promovare online comandat de PNL filiala Brasov, cod unic de identificare AEP: 21200012

(VIDEO) Ciprian Sterpu, candidatul PNL Săcele, a vorbit despre viitorul Spitalului Municipal Săcele (P)*

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia