Home / Actual / Campionatului Național de Raliuri Betano – TESS Rally Brașov vine cu restricții de circulație și în zona Săcele

Campionatului Național de Raliuri Betano – TESS Rally Brașov vine cu restricții de circulație și în zona Săcele

Cea mai longevivă etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano – TESS Rally Brașov își sărbătorește ediția cu numărul 51 la sfârșitul ultimei săptămâni a lunii octombrie

Organizatorii se așteaptă și în acest an la o prezență numeroasă din partea celor mai buni piloți ai ramurii sportive, printre aceștia putând să-i amintim pe Simone Tempestini – de 6 ori campion național absolut al României, pe Dan Gîrtofan – dublu campion național absolut în țara noastră, cât și pe fiul lui, pe Andrei – proaspăt campion absolut pe asfalt.

Cu un program de 2 zile de concurs, echipajele de concurs se vor aventura pe drumurile forestiere din apropierea municipiului gazdă, respectiv vineri seara inclusiv în centrul istoric al Municipiului Brașov – Bd. Eroilor, unde brașovenii și nu numai pot urmări evoluția „actorilor” din CNRB, într-o probă spectacol – denumită de organizatori drept „Brașov Rally Show”.

Totuși, pentru necunoscătorii acestui sport, este de precizat faptul că probele speciale, adică segmentele cronometrate pe care se desfășoară raliul sunt închise circulației publice rutiere, astfel organizatorul împreună cu autoritățile publice este nevoit să închidă anumite drumuri pentru o perioadă determinată. Aceste restricții de circulație se aplică atât pentru siguranța echipajele cât și pentru cea a publicului.

Cea de-a doua restricție a zilei de vineri se va aplica în intervalul orar 11:00-19:30 și vizează un alt drum forestier – aici fiind vorba despre DF Valea Gârcinului (Săcele), pe sectorul cuprins între Str. Gârciniului (Cantonul silvic), continuă pe drumul forestier Valea Gârciniului până la intersecția cu DC 129A și continuă pe DC 129A până la intersecția DC 129A cu DF Limbășel (Azuga). 

Un senator anunță o acțiune în contencios administrativ împotriva primarului Popa Virgil și a Primăriei Săcele. Cauza? Lucrările proaste și fără autorizație – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia