Home / Actual / Campion la imbecilitate! La 18 ani, un săcelean a băut, a sustras un autoturism, s-a ucat la volan fără permis și a rupt un gard pe Coastei

Campion la imbecilitate! La 18 ani, un săcelean a băut, a sustras un autoturism, s-a ucat la volan fără permis și a rupt un gard pe Coastei

La data de 03 mai 2022, în jurul orei 14.30, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza de competență.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 18 ani, ar fi sustras un autovehicul, ce se afla parcat și l-ar fi condus pe strada Coastei din municipiul Săcele, județul Brașov.

Ulterior, tânărul ar fi lovit un gard al unui imobil situat pe aceeași stradă.  

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,62 mg/l alcool pur.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „furtul în scop de folosință”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia