Home / Actual / Campanie de informare antidrog și anti-bullying și în școlile din Săcele

Campanie de informare antidrog și anti-bullying și în școlile din Săcele

Polițiști din cadrul Biroului de Siguranță Școlară și ai Poliției Municipiului Săcele, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antodrog – Centrul Brașov, au desfășurat activități preventive la două unități de învățământ situate în municipiile Săcele și  Brașov.

Activitățile întreprinse pe linia siguranței școlare au avut drept obiectiv informarea cu privire la creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic, informarea elevilor care manifestă comportamente violente sau de tip bullying în mediul școlar, modalitatea de asigurare cu pază/sisteme de supreveghere a unităților de învățământ, prevenirea consumului de tutun, alcool și substanțe psihoactive interzise.

 De asemenea, au fost făcute informări privind noțiunile de răspundere penală și modalități de prevenire/combatere a comportamentelor de risc din mediul școlar.

Beneficiarii activităților au fost 240 de elevi și 8 cadre didactice, aceștia fiind informați cu privire la noțiunile de răspundere penală, bullying/cyberbullying, modalități de prevenire/combatere a comportamentelor de risc în mediul școlar.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia