Home / Administratie / Cadouri pentru copiii de la Club Sportiv Rugby Sacele

Cadouri pentru copiii de la Club Sportiv Rugby Sacele

IMG_1968Miercuri, 18 decembrie, toți copiii componenți ai Clubului Sportiv Rugby Săcele, categoriile U12 și U10, au fost invitați în sala de consiliu a Primăriei de către domnul primar Radu Nistor Florea.

Cei 37 de mici rugbysti,  împreună cu antrenorii și conducătorii clubului, și anume Dragoș Adrian, Gabriel Solcan și Radu Proca, au fost felicitați de domnul primar pentru rezultatele foarte bune obținute în anul competițional 2013 și au primit din partea Primăriei Săcele pungi cu cadouri.

Vă reamintim faptul că la sfârșitul turului de campionat al regiunii Muntenia, CS Rugby Săcele se află pe locul 1 la categoria U12, copii născuți în anii 2002 și 2003, aceștia reușind să învingă cluburi de tradiție cum ar fi Steaua, Dinamo sau Grivița.

Pe lângă cadourile celor mici, clubul de rugby a mai primit și o sponsorizare de 1000 de lei din partea primăriei și promisiunea din partea primarului că și în anul 2014, primăria Săcele va încerca să sprijine acest club.

La rândul său, domnul primar Radu Nistor Florea a primit o minge de rugby semnată de toți componenții echipei U12 cu promisiunea că la sfârșitul campionatului se vor afla tot pe locul 1.

Redacția săceleanul.ro dorește pe această cale sa ureze Clubului Sportiv Rugby Săcele “La mulți ani!” și cât mai multe rezultate excepționale! Și nu uitați, pe saceleanul.ro suntem mândri de Săcele !

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply