Home / Actual / Poliţia Săcele ar putea rămâne la conducere fără comisarul șef Bogdan-Gabriel Badea

Poliţia Săcele ar putea rămâne la conducere fără comisarul șef Bogdan-Gabriel Badea

Acest lucru este posibil datorita faptului că acesta participa la concursul pentru ocuparea fotoliului de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, ce va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe 14 iunie.

Comisarul șef Bogdan-Gabriel Badea ( fotot dreapta) are 42 de ani, este ofițer de poliție judiciară și îi conduce în prezent pe polițiștii din Săcele.
Contracandidatul său este comisarul șef Valentin Flucuș (51 de ani), fost șef al Serviciului Investigarea Fraudelor, apoi adjunct al șefului I.P.J., actual împuternicit la conducerea Inspectoratului.

Examenul pentru șefia I.P.J. Brașov constă într-o probă unică de selecţie. Mai exact, un interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final se face cu note de la 1 la 10.

Este declarat „admis” candidatul cu cel mai bun rezultat, care însă, trebuie să fie minim 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” cel care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs, conform BrasovTV.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply