Home / Administratie / Blocul de locuinte sociale a fost finalizat

Blocul de locuinte sociale a fost finalizat

Lucrările la blocul de locuinţe sociale situat în cartierul Ştefan cel Mare din Săcele au fost finalizate recent şi recepţia lucrărilor fiind efectuată. Urmează etapa analizării dosarelor depuse de doritori, după această analiză socială locuinţele urmând a fi repartizate familiilor care vor fi selectate cu prevederile legale în vigoare.

„Datorită condiţiile economice specifice zonei, la Primăria municipiului Săcele s-au înregistrat un număr mare de cereri de locuinţe sociale. În acest sens, Primăria şi-a propus să construiască pe terenul proprietatea municipiului Săcele, situat în cartierul Ştefan cel Mare, un bloc de locuinţe sociale”

 Primar Radu Nistor

În urma demersurilor făcute, s-a obţinut includerea acestui proiect în Programul de finanţare a construcţiilor de locuinţe sociale.  Valoarea totală a investiţiei a fost de 6.915.047 lei. Blocul este prevăzut cu 2 scări şi are un regim de înălţime de 5 nivele, respectiv subsol, parter şi trei etaje.

Fiecare scară are 16 apartamente, iar numărul total prevăzut este de 32, dintre care 8 garsoniere, 18 apartamente de 2 camere şi 6 apartamente de 3 camere.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply