Home / Actual / Băut și aflat la volan, un săcelean s-a proptit cu mașina intr-un stâlp de electricitate.

Băut și aflat la volan, un săcelean s-a proptit cu mașina intr-un stâlp de electricitate.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiuui Săcele efectuează verificări, în urma dosarului penal pe care l-au întocmit, după ce conducătorul unui autovehicul a fost implicat într-un accident de circulație, în timp ce avea o alcoolemie peste limita legală.

La data de 12 octombrie a.c. polițiștii săceleni au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism ar fi lovit un stâlp de electricitate pe o stradă din municipiul Săcele.

În urma celor constatate de polițiștii rutieri sosiți la fața locului, s-a stabilit faptul că vehiculul a derapat ca urmare a neadaptării vitezei de către conducătorul auto.

Acesta fost testat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul afișat de aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru că alcoolemia a depășit limita legală, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice ce vor stabili cu exactitate cantitătea de alcool consumată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influnța alcoolului”, activitățile fiind desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Mai citește și despre Un bărbat din Săcele a ajuns dupa gratii la Codlea! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia