Home / Actual / Băut bine, un tânăr de 23 de ani a avariat 3 mașini în cartierul Ștefan cel Mare

Băut bine, un tânăr de 23 de ani a avariat 3 mașini în cartierul Ștefan cel Mare

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au identificat un bărbat,  aflat sub influența alcoolului, după ce acesta a tamponat trei autovehicule, care se aflau pacate pe o stradă din localitatea Săcele.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, au primit o sesizare în care era semnalat faptul că, pe o stradă din cartierul Ștefan cel Mare, din municipiul Săcele, ar fi avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii sosiți la fața locului, au stabilit faptul că, un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timpul conducerii autovehiculului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a avariat 3 autovehicule parcate.

După testarea sa din punct de vedere al consumului de alcool, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de valoarea înregistrată de aparatul etilotest, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Aici sunt banii dumneavoastră! Caracatița PSD continuă să toace sume impresionante la Săcele – Partea I-a – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia