Home / Actual / Bătăi și amenințări sub aburii alcoolului într-o familie din Săcele

Bătăi și amenințări sub aburii alcoolului într-o familie din Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 05 octombrie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 45 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 29 septembrie 2022, un bărbat, în vârstă de 46 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa.

Ulterior, la data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 12.00, bărbatul ar fi amenințat-o telefonic cu acte de violență pe femeie, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Atac dur al unui senator la adresa primarului Popa Virgil, în cazul unei mame văduve cu 2 copii: ”Primăria Municipiului Săcele a pus presiune asupra ei să accepte indemnizația în locul angajării” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia