Home / Actual / Bani judeţeni pentru Centrul Multicultural de la Săcele

Bani judeţeni pentru Centrul Multicultural de la Săcele

Municipiul Săcele a primit de la bugetul judeţului 524.360 de lei pentru cofinanţarea proiectului de amenajare a centrului multicultural şi educaţional, un proiect de peste 13 milioane de lei cofinanţat de Primărie în proporţie de 2%. Acestei sume i se mai adaugă şi 155.000lei (bani din cota UDMR) ajungându-se astfel la un total de 679.360 lei.

Prin acest proiect va fi complet reabilitată o suprafaţă construită de peste 2.500 mp aparţinând fostului grup şcolar săcelean “Constructii”, lucrările schimbând cu totul construcţia, de la fundaţie şi subsoluri, până la nivelul acoperişului. În noua clădire vor avea loc activităţi socio-culturale şi vor fi angajate opt persoane care vor administra acest patrimoniu. În noua construcţie vor fi amplasate două centrale termice moderne şi va fi realizată o instalaţie de climatizare. Curtea imobilului va fi ecologizată şi va fi pregătită pentru derularea unor activităţi socio-educative out-door.

Constructorul trebuie să definitiveze proiectul cel târziu până la finele acestui an, când se fac ultimele decontări din fonduri europene din tranşa 2007-2013.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply