Home / Actual / Autobuzele de Săcele merg până in Gârcini. Primarul Virgil Popa vrea un transport în comun mai eficient

Autobuzele de Săcele merg până in Gârcini. Primarul Virgil Popa vrea un transport în comun mai eficient

Asa cum v-am anuntat corect pe Săceleanul.Ro incă din decembrie 2016, se pare că autobuzele de Săcele isi vor prelungi traseul până in Gârcini.

Primarului Municipiului Săcele a luat iniţiativa de a veni în sprijinul comunității din Cartierul Gârcini şi a avizat un nou traseu pentru transportul în comun din Municipiul Săcele, pe Cartierul Gârcini – Poienelor.

Pe pagina de Facebook, dar deocamdată nu şi pe cea a primăriei Municipiului Săcele (pagina oficială), primarul Virgil Popa anunţă că “se urmărește astfel îmbunătățirea accesului comunității locale la mijloacele de transport în comun, în condiții de siguranță, având în vedere accesul pietonal limitat între Cartierul Gârcini și stația Garaj”.

Menţionând că celelalte curse regulate, Garaj – Poienelor vor rămâne la același interval orar, noul traseu va suplimenta numărul de curse printr-un program experimental în luna ianuarie, urmând a se definitiva începând cu luna februarie.

Această inițiativă are scopul de a decongestiona cursele regulate Garaj – Poienelor, spune în final Virgil Popa.

Lemnul de foc la Săcele: Ceva mai mult in 2018, dar scumpit

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply