Home / Actual / Au trecut peste 5 ani de când primarul Popa Virgil le promitea celor din ANL Bunloc un loc de joaca pentru copii

Au trecut peste 5 ani de când primarul Popa Virgil le promitea celor din ANL Bunloc un loc de joaca pentru copii

Dacă există o “calitate” administrativă de necontestat a pesedistului Popa Virgil aceasta este cea legată de faptul că îi păcălește în mod egal pe toți locuitorii municipiului, fără a îi discrimina pe zone, etnii sau stare socială.

Dacă pe cei din Electroprecizia i-a mințit că le modernizează piața agroalimentară de 5-6 ani, pe cei din Gârcini că le modernizează străzile și le face locuințe sociale sau pe cei din Turcheș ca va moderniza zona fostului CAP sau străzile de sus … ei bine și cei din ANL Bunloc sunt mințiți de ani buni.

Una din doleanțele celor din zona este sa aibă si un loc de joaca pentru copiii cartierului și a străzilor adiacente. 

Printr-o adresa din ianuarie 2018, Popa Virgil promitea că în acel an lucrurile se vor îndrepta și primăria va achiziționa teren in vederea amenajării unor locuri de joaca. (foto sus)

De ce trebuie sa mai cumpere primăria un alt teren în condițiile în care în zonă are deja în proprietate suprafețe generoase, asta doar edilul șef o poate ști?!

Concluzia 5 ani mai târziu este că și pentru cei din zona ANL Bunloc Popa Virgil rămâne un primar care a promis multe și nu a realizat mai nimic.

Ba chiar s-a dovedit un “opozant” al zonei când s-a și pus contra locuitorilor din zonă, luând partea (în mod ilegal spun avocații prinși în speță) unui dezvoltator imobiliar ce s-a apucat de construit locuințe colective acolo unde nu permitea legea. (Detalii AICI)

Protest în weekend la Camping Dârste: De ce s-au strâns locuitorii din zonă și de ce a venit Poliția? – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia