Home / Actual / ATS Babarunca prezenta si la competitia de la Snagov

ATS Babarunca prezenta si la competitia de la Snagov

vvv (1)Duminica trecută, pe 15 septembrie 2013, Snagovul a fost gazda Cupei de Toamnă, competiţie de orientare în alergare individuală pe distanţă lungă. Şase membri ai Asociaţiei Turismului Săcelean Babarunca au participat la aceasta cupă de toamnă organizată de către Clubul Sportiv de Orientare Valea Prahovei. Centrul de concurs a fost în Parcul Snagov, acolo unde au fost prezenţi sportivi înscrişi în categoriile de vârstă 12, 14, 16, 18, 21, 35, 40, 45, 50, 55, 60 şi 65 de ani, masculin şi feminin, 70, 75 si 80 de ani masculin, dar şi în categoriile open şi open tehnic.

Urmatoarea cupă la care vor participa membrii ATS Babarunca va fi Cupa Sănătatea de Toamnă de la Ploieşti, mai precis Scăieni în perioada 28-29 septembrie.

În alta ordine de idei, pe data de 19 septembrie 2013 Asociaţiei Turismului Săcelean Babarunca a primit personalitate juridică. Această asociaţie este un club sportiv privat săcelean care pentru început va avea patru secţii sportive: orientare, ciclism, atletism, schi. Preşedintele clubului, domnul Iuliu Dopovecz ne-a declarat: “Cei noua membri fondatori işi propun să revitalizeze sportul săcelean, să angreneze în lumea curată a sportului neclaustrat în săli şi stadioane cât mai multi săceleni, copii şi tineri în special, să atragă spre mişcare şi competiţie oamenii simpli dar care doresc să-şi testeze limitele în competiţii interne şi internaţionale.”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply